CLEAN BALTIC CLUB

 10-årsjubileum!

Efter starten för TIO år sedan, är det nu dags att lägga in en ny växel i Kampanjen.

Naturum efter Naturum har varit värdar för jollarna och deras ambulerande miniutställningar med informationsträffar. 2011-12 Naturum Trollskogen på norra Öland och Naturum Västervik under samma period. Tidigare har jollarna funnits på Naturum Södra Gotland och på Öland vid Ottenby Naturum.


Uppenbarligen har de små farkosternas budskap börjat nå och engagera allt fler, som ser dem. Intresset för de allvarliga frågorna börjar alltmer beröra den bredare allmänheten. Medierna berättar allt oftare om de verkliga hoten mot innanhavet.

På den här fliken startar vi därför jollarnas "fan club" - eller vad den nu kan kallas. Supporterklubb låter lite för hurtigt. Kort och gott ett forum för tankar och idéer kring ämnet Östersjön och dess utsatta situation.

Du som vill stötta projektet Clean Baltic Sail, skriver några rader till oss på kontakt@clean-baltic-sail.nu och berättar om dina idéer. När vi är tillräckligt många blir det en förening eller ett nätverk.

Tanken är att vi tillsammans och på många fler platser ska kunna informera och inför nästa val samla in betydligt fler namn än tidigare. Detta för bättre kontroll av farliga transporter i Östersjön och ett fungerande bärgnings- och räddningssystem.

Arbetsnamnet är CLEAN BALTIC CLUB.

Hälsningar JOLLORNA I och II


Startad 2013-05-29
Comments